Eines informàtiquesRecursos

Videoconferències i xerrades virtuals amb Hangouts!

Amb Google Hangouts podreu realitzar videoconferències de treball i xerrades virtuals. A més podreu compartir les pantalles dels ordinadors.

Moltes són les entitats sense ànim de lucre que tenen treballadors o voluntaris treballant en llocs llunyans. Per coordinar-se bé, cal realitzar reunions, però amb la distància és complicat. Cal tenir un sistema de videoconferències fiable i què funcioni bé. D’eines que realitzin videoconferències n’hi han moltes, però us volem ensenyar una que realment és molt senzilla d’utilitzar i molt fiable.

Hangouts és un servei de Google que permet realitzar videoconferències amb una altre persona o amb un grup de persones, i fins i tot oferir conferències en directe mitjançant Youtube. A part de tot això, també podeu compartir fitxers i la pantalla que estigueu visualitzant. Una altra eina interessant és la de preguntes i respostes perquè els assistents a una videoconferència virtual puguin plantejar-vos qüestions que necessiten respostes.

Sens dubte Hangouts és una bona opció a tenir en compte a l’hora d’escollir un sistema per realitzar videoconferències o xerrades.

Més info a Xarxanet

Show More

Related Articles

Back to top button