Notícies

Una actuació de l’Agrupació Musical Canareva acompanyarà la presentació del conte sobre l’inventor del saxo

La presentació tindrà lloc dissabte 25 de maig a les 19h a l’Agrupació Musical Canareva

L’Agrupació Musical Canareva ofereix una activitat de divulgació musical per als més petits de la família amb la presentació del conte infantil Adolf, el pequeño inventor de instrumentos. A l’acte, l’autora Fátima Hidalgo Cabrera, que a més d’escriptora és saxofonista, explicarà els motius que l’han portat a escriure aquest conte basat en la història d’Adolphe Sax, inventor del saxo. La presentació i concert tindrà lloc a l’escola de l’Agrupació Musical Canareva a les 19h (C/ Sant Ramón, s/n, Alcanar).

El conte, il·lustrat per Anna Fonollosa i editat per Apuleyo Ediciones, narra la invenció del saxo i de tota la família d’aquest instrument. I, precisament, per tal que els més petits -i per què negar-ho, alguns dels més grans- reconeguin les variacions i els canvis de sonoritat entre els instruments d’aquesta nombrosa família, els músics de l’Agrupació Musical Canareva oferiran un concert.

L’acte és gratuït i és una activitat especialment indicada per als més infants, per tal que aprenguin a gaudir de les diferents sonoritats dels instruments d’una banda musical.

 

Show More

Related Articles

Back to top button