Notícies

Un enregistrament del 17è Festival de Bandes de Música Catalanes s’emetrà al Canal 33

Des de la FCSM felicitem la iniciativa de la CCMA i l'excel·lent disposició a donar veu a la nostra activitat bandística, dins del món associatiu i amateur

Dimarts 14 d’abril a les 00:30h (nit del dimarts al dimecres) es podrà veure al Canal 33 l’enregistrament del concert del 17è Festival de Bandes de Música Catalanes, que va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona a l’estiu de l’any 2018.

El concert es veurà dins la programació especial que el canal 33 estrena amb l’emissió del concert del Festival de Bandes, arran de la crida feta per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al sector musical per tal de fer arribar continguts al Canal 33. La FCSM es va assabentar de la iniciativa a través de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Des de la FCSM ens vam contactar amb la CCMA per posar a disposició de la iniciativa diversos concerts que al llarg dels darrers anys s’han enregistrat des del departament de Premsa i Audiovisuals de la FCSM. El departament corresponent de la Corporació ha escollit l’enregistrament del 17è Festival de Bandes Catalanes, en el qual van participar les bandes Unió Musical “Jaume Balmes” de Santa Bàrbara, Banda de Música de Benissanet i Banda i Orquestra Universitat Rovira i Virgili.

Amb l’objectiu d’adequar-se al format televisiu, el concert s’ha reduït en la seva durada, tot i que es manté la representativitat de les tres bandes federades que hi van actuar. El concert que s’emetrà dimarts 14 d’abril a les 00:30h (nit de dimarts a dimecres) té una durada de 38 minuts.

Des de la FCSM felicitem la iniciativa de la CCMA i l’excel·lent disposició a donar veu a la nostra activitat bandística, dins del món associatiu i amateur.

Recordem que des de la FCSM disposem d’un canal de Youtube on pengem els reportatges i enregistraments tant de la pròpia FCSM com de totes les Bandes que tinguin interès en cedir-nos els seus muntatges per tal que els pengem.

Show More

Related Articles

Back to top button