Notícies

Teatre i música per a totes les edats, amb l’Home Verbena i l’Agrupació Musical Canareva

L’espectacle 'Postres de músic' es representarà a Alcanar dissabte 11 de maig a les 20:30h

La trajectòria d’Armando Bonet, conegut com l’Home Verbena, és una d’aquelles que potser no ocupa grans titulars ni serà un habitual dels photo calls, però podríem dir que ha aconseguit molt més que la fama, que sovint és efímera. L’Home Verbena amb el seu Postres de Músic ha recorregut des de fa quasi deu anys diferents pobles del País Valencià, i ho ha fet apropant la música, l’humor i el teatre als més petits. Si quan un es fa gran compren que aquests tres pilars (posin l’ordre que vulguin) salven vides, no cal més explicació per considerar la tasca d’Armando Bonet de monumental, i el proper dissabte 11 de maig (20:30h al pati de l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar) ho farà acompanyat per l’Agrupació Musical Canareva (AMC).

Que sigui apte per tots els públics, no vol dir que els més grans no gaudiran del talent del còmic i multiinstrumentista. Armando Bonet sorprèn amb els seus monòlegs, així com noves versions de clàssics com Bolero de Ravel, o el tema principal de Pirates del Carib, entre d’altres. L’Agrupació Musical Canareva, amb la batuta de Rafa Ávila Farriol, serà el company de ball de l’Home Verbena.

Les entrades es poden adquirir a Alcanar (Forn de Marià), Les Cases d’Alcanar (Estanc Jordi) o a qualsevol músic de l’AMC, al preu de 10€, i també a les taquilles abans de l’espectacle a 12€. Els menors de 9 anys tenen entrada gratuïta.

Show More

Related Articles

Back to top button