Àmbit legal i econòmicRecursos

Quina és la Responsabilitat dels membres de la Junta Directiva? (Part II)

Resulta fonamental informar i formar els membres de les juntes directives sobre les actuacions i els comportaments que se’ls exigeixen

7L’objectiu d’aquest recurs, que està estructurat en dues parts, és informar sobre sobre les obligacions i les responsabilitats dels membres de les juntes directives de les associacions, segons la regulació del Llibre III del Codi Civil de Catalunya.

La societat en general i el Tercer Sector en particular som conscients que una gestió transparent de les associacions i de les fundacions d’aquest país resulta imprescindible per poder tenir credibilitat i guanyar-nos la confiança de les persones associades, beneficiàries, del voluntariat, les entitats, administracions i empreses amb les quals ens relacionem.

Aquesta transparència i bon govern de les entitats no lucratives esdevenen un dels seus actius més importants i en tot cas, són imprescindibles per a l’enfortiment de tot el Tercer Sector. En aquest sentit, resulta fonamental informar i formar els membres de les juntes directives sobre les actuacions i els comportaments que se’ls exigeixen.

Més info a Xarxanet

Show More

Related Articles

Back to top button