Àmbit legal i econòmicRecursos

Quina és la Responsabilitat dels membres de la Junta Directiva? (Part I)

obligacions i les responsabilitats dels membres de les juntes directives de les associacions, segons la regulació del Llibre III del Codi Civil de Catalunya

L’objectiu d’aquest recurs, que està estructurat en dues parts, és informar sobre sobre les obligacions i les responsabilitats dels membres de les juntes directives de les associacions, segons la regulació del Llibre III del Codi Civil de Catalunya.

La societat en general i el Tercer Sector en particular som conscients que una gestió transparent de les associacions i de les fundacions d’aquest país resulta imprescindible per poder tenir credibilitat i guanyar-nos la confiança de les persones associades, beneficiàries, del voluntariat, les entitats, administracions i empreses amb les quals ens relacionem.

Aquesta transparència i bon govern de les entitats no lucratives esdevenen un dels seus actius més importants i en tot cas, són imprescindibles per a l’enfortiment de tot el Tercer Sector. En aquest sentit, resulta fonamental informar i formar els membres de les juntes directives sobre les actuacions i els comportaments que se’ls exigeixen.

Més info a Xarxanet

Show More

Related Articles

Back to top button