Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Barcelona reuneix el patrimoni immaterial de Catalunya

Correu electrònic Imprimeix PDF

SomCulturaPopular

Reivindicar el llarg patrimoni immaterial català, donant visibilitat a l’ampli ventall d’entitats i associacions que el promouen, així com trobar espais de debat i confluència. Aquest és l’objectiu de ‘Som cultura popular’, una iniciativa que reunirà entitats i associacions, món acadèmic i investigadors del patrimoni cultural, del 21 al 24 de gener a l’edifici de la Fabra i Coats de Barcelona.

Per tal d’apropar la cultura popular a tots els públics, s’han programat diferents iniciatives agrupades entorn a quatre àmbits. ‘Ensenya’t’ engloba l’espai de mostra d’entitats, la mostra editorial, els mitjans de comunicació i les fires de productes festers i de joguines. La cultura popular s’ha de viure i per això a ‘Viu’ hi haurà un espai d’actuacions, una mostra gastronòmica i un torneig esportiu. L’àmbit ‘Explica’ns’ acollirà les assemblees i debats organitzats per les mateixes entitats i associacions, així com la ‘tradiràdio_tv i una trobada de viquipedistes. Cal destacar que la Mostra també aposta per l’establiment de llaços amb investigador i etnòlegs, per aquest motiu a l’espai ‘Coneix’ hi haurà el museu nòmada, l’espai de les pantalles i la cultura popular a l’escola.

Som Cultura Popular donarà també servei a les entitats, oferint-los, entre altres, la logística necessària per a desenvolupar les seves assemblees i trobades anuals, i un assessorament en matèria de gestió del dia a dia.

Organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, la iniciativa compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català.

Inscripcions

 
Home Notícies Portada Barcelona reuneix el patrimoni immaterial de Catalunya
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20