ConvocatòriesCursos i jornadesNotícies

L’obrador de les Músiques en Terres de Cruïlla, un aparador de la música de banda i popular

Les inscripcions per a la segona edició de la convocatòria acaben el 30 d’abril

La segona edició de l’obrador de Músiques en Terres de Cruïlla tindrà lloc de l’1 al 2 de juny, i oferirà un cap de setmana d’actuacions a La Sénia, per tal d’esdevenir un aparador de diferents formats de música de banda i música popular. La participació està oberta a músics individuals, grups i formacions musicals. També qualsevol grup o formació o músic individual que ofereixi una proposta que dialogui amb artistes d’altres disciplines artístiques pot formalitzar la seva inscripció abans del 6 de maig.

Els interessats han d’omplir el formulari de sol·licitud en el qual exposaran informació sobre l’estil musical, el nombre d’integrants, instruments… És obligatori acompanyar la inscripció amb imatges i vídeos, en cas que es tinguin.

Els músics individuals, els grups i formacions que se seleccionin per al programa del festival percebran una remuneració fixa segons si participen com a músics individuals, formacions o grups, així com si els acompanyen artistes d’altres disciplines.

L’obrador de les Músiques en Terres de Cruïlla completa la tasca de projecció musical i cultural que duen a terme el Centre d’Estudis Seniencs i l’Agrupació Musical Senienca.

Per a més informació, podeu descarregar el dossier, fent clic aquí.

 

Show More

Related Articles

Back to top button