Notícies

Lionel Beltrán Cecilia, primer premi del 29è Concurs Internacional de Pasdobles Villa del Pozo Estrecho

La composició A la Plaça del compositor i músic ampostí aconsegueix el reconeixement del certamen, tot un referent internacional

El compositor d’Amposta (Tarragona) Lionel Beltrán-Cecilia  ha aconseguit  el primer premi del 29è Concurs Internacional de Composició Musical de Pasdobles Villa de Pozo Estrecho pel pasdoble A la Plaça. A més, la composició de Beltrán-Cecilia ha rebut la menció d’honor al millor pasdoble atorgat pels músics de la Sociedad Artístico Musical “Santa Ceciclia” de Pozo Estrecho. El lliurament dels premis s’ha dut a terme el proppassat 24 d’abril a al centre cívic de Pozo Estrecho.

Celebrat en aquesta localitat murciana, el concurs, organitzat per la Asociación de Vecinos de Pozo Estrecho amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cartagena, és tot un referent internacional, tenint en compte les 29 edicions realitzades. Enguany ha comptat amb 56 obres presentades, arribades de tota la geografia espanyola i d’altres països com França, Bèlgica, Portugal, Itàlia o Finlàndia.

Les sensacions de l’entrada a la plaça

El músic ampostí amb el pasdoble A la Plaça recrea les sensacions del monumental concert que cada estiu duen a terme les dues bandes de la seva ciutat natal a la plaça Major. La composició s’ha guanyat el favor d’un jurat format per cinc experts.

A la final, celebrada el 24 d’abril, hi van assistir els tres compositors finalistes. Després que la Sociedad Artístico Musical Santa Cecilia va interpretar les tres obres, Lionel Beltrán-Cecilia es va alçar amb el primer premi, dotat amb 1.200 €, diploma i trofeu, i amb el diploma de la menció d’honor al millor pasdoble del certamen atorgat a votació pels músics de la Sociedad Artístico Musical Santa Cecilia de Pozo Estrecho.

Show More

Related Articles

Back to top button