Notícies

Les bandes barcelonines al cicle Cultura Popular als Ateneus

El cicle, a més de les dues bandes, també oferirà actuacions de quatre esbarts i tres corals, que actuaran entre els mesos de maig i juny al llarg de quatre ateneus que pertanyen a la Xarxa d'Ateneus de Catalunya

El nou cicle de Cultura Popular als Ateneus, que es durà a terme entre els mesos de maig i juny, comptarà amb les següents bandes barcelonines: la Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, el 12 de maig al Sants Teatre (19h), i la Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona, el 10 de juny als Lluïsos d’Horta (18h).

El cicle, a més de les dues bandes, també oferirà actuacions de quatre esbarts i tres corals, que actuaran entre els mesos de maig i juny al llarg de quatre ateneus que pertanyen a la Xarxa d’Ateneus de Catalunya. El preu de cada espectacle és de 6 €, i les entrades es poden adquirir fent clic aquí.

Així doncs, el cicle arrencarà el 12 de maig al Sants Teatre amb la Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona a les 19h, que oferirà un concert de música pop i rock. Pel que fa al concert de la Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona, el 10 de juny als Lluïsos d’Horta (18h), el protagonista serà la música de swing.

Un cicle complet

La resta de la primera part del cicle, contempla les següents actuacions, després de l’inici el 12 de maig, continuarà el 27 de maig als Lluïsos d’Horta amb l’espectacle Ballem de l’Esbart Joventut Nostra – Sant Jordi i l’1 de juny serà el torn del Centre Moral i Instructiu de Gràcia, on l’Esbart Sant Martí representarà Toc d’Inici. El 3 de juny al Teatre de Sarrià l’Esbart Maragall es presentarà Imatges i el 8 de juny al Centre Moral i Instructiu de Gràcia s’hi farà un concert del Cor Jove de la Coral Sant Jordi.

El cicle prosseguirà el 9 de juny al Sants Teatre, amb l’Orfeó Sarrianenc, que oferirà el concert Suite del Fantasma de l’Òpera, i el 10 de juny hi haurà dos actes: l’Esbart Ciutat Comtal presentarà Acròstic al Sants Teatre i el concert ja esmentat de Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona als Lluïsos d’Horta. La primera part del cicle es clourà el 21 de juny als Lluïsos d’Horta amb un concert commemoratiu dels setanta anys de la Coral Sant Jordi.

Després de l’estiu, entre els mesos de setembre i desembre, el cicle continuarà en nous escenaris i hi participaran les altres tres bandes de música de la ciutat de Barcelona: la banda Simfònica Roquetes de Nou Barris, la banda “La Valenciana” (Societat Musical del País Valencià a Barcelona) i la Jove Banda Simfònica de Barcelona, a més, al cicle s’incorporaran els concerts de cobles per apropar la música de la sardana. Les dates d’aquestes properes actuacions estan pendents de confirmació.

Show More

Related Articles

Back to top button