NotíciesSocietats Musicals

L’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea ens porta «El món dels infants»

El concert tindrà lloc el 4 de gener a les 20.30 hores a l'Ermita de la Mare de Déu de l'Aldea

Probablement, una de les qüestions que més surt aquests últims dies de l’any és el pas del temps: “un any més que se’n va”, “què ràpid ha passat aquest 2023” i un il·limitat nombre d’expressions que són mostra d’això. No obstant, tots hem tingut alguna època en què el canvi d’un any a l’altre adquiria un significat molt més gran. Alguna època on, sumant-hi les festes de Nadal i de Reis, el Cap d’Any esdevenia un poti-poti d’emocions. Eren uns dies il·lusionants i, mirant-los ara amb els mateixos ulls d’aquella etapa innocent, també uns dies màgics. Era la infantesa.

D’aquesta manera, i per a començar el 2024 amb il·lusió, la banda de l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea proposa fer un homenatge a aquesta etapa de les nostres vides amb el seu concert «El món dels infants». Aquest concert és un exercici mediat per la música on es convida l’oient a que es posi a les petites sabates d’un infant i així poder viure la música amb la mateixa emoció que quan, de nens, canviàvem d’any.

El concert començarà amb la interpretació del Concert per a Violoncel i Orquestra de Vents de Friedrich Gulda, amb el jove talent ampostí David Rebull Chavarria com a violoncel solista. Seguidament, s’estrenarà l’obra Dolça Infantesa, un encàrrec de l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea al reconegut compositor Salvador Brotons. Per a acabar, la banda proposarà una reflexió als espectadors amb el conte musical Un cel per a Alba del compositor Saül Gómez, on se’ns narra el camí d’una nena que intenta sortir del seu país en guerra per a buscar un futur millor.

La banda de l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea i el seu director Àlex Rodríguez us conviden a acompanyar-los per a donar la benvinguda a l’any 2024 i participar en aquesta regressió a la infància de cadascú de la mà d’aquest concert tan especial que tindrà lloc el dijous 4 de gener a les 20.30 hores a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Aldea. Les entrades, a un preu de 3 euros, es poden adquirir als punts de venta de la Farmàcia Gimeno Palatsi i el Forn de Pa Germans Marín, a l’Aldea.

Show More

Related Articles

Back to top button