Ajuts i subvencionsNotícies

L’Ajuntament d’Alcanar signa un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Societats Musicals

L’objectiu és continuar amb el suport a l’entitat que treballa en la promoció i preservació de les societats musicals del país

L’Ajuntament d’Alcanar ha firmat un conveni amb la Federació de Catalana de Societats Musicals amb l’objectiu de donar suport a la important tasca que es realitza des de l’entitat en favor de la cultura.

La regidora d’Entitats Municipals, Txell Ulldemolins, ha indicat que “amb la signatura del conveni l’Ajuntament d’Alcanar dona suport a la cultura i en especial a la música, molt arrelada al nostre municipi i a les Terres de l’Ebre”. En aquest sentit, recordava que la Banda Municipal de Música d’Alcanar va ser guardonada al 2020 amb la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat de Catalunya amb motiu dels 175 anys de l’entitat, fet que de mostra la gran importància de la música per a tots els canareus i canareves.

D’altra banda, Ulldemolins assenyalava que “el conveni també és una mostra del compromís del Govern Municipal amb la Federació que obre les portes a la cultura popular catalana fent partícips a les entitats municipals”.

Show More

Related Articles

Back to top button