Notícies

L’Agrupació Musical de Cerdanyola s’eleva al cosmos

L'espectacle Un Castell Còsmic tindrà lloc, sota el cel del Vallès, el divendres 29 de juny a les 22:00 h

Després d’un any de feina, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) presenta l’espectacle Un Castell Còsmic. Protagonitzat per la Banda i la Coral de l’entitat, la producció donarà la benvinguda a l’estiu convidant el públic a deixar-se endur per un viatge sonor a través del cosmos.

Un Castell Còsmic tindrà lloc, sota el cel del Vallès, el divendres 29 de juny a les 22:00. Serà en el marc incomparable dels jardins del Castell de Sant Marçal amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i diversos establiments de la ciutat. Aquesta és la dissetena producció als jardins del Castell de Sant Marçal que produeix i organitza l’AMCV.

Música, cant, llums i poesia

El repertori d’Un Castell Còsmic està format per diverses obres simfòniques inspirades en l’univers i les reflexions que s’ha fet l’ésser humà quan ha aixecat la vista cap a les estrelles. L’entitat vol reivindicar així el vincle que tantes vegades s’ha explorat entre la música i la ciència, en un espectacle en què els jocs de llums prendran un protagonisme especial.

D’entre tot el repertori destaquen dues obres. El plat fort de la nit serà un tastet de la imponent suite d’Els Planetes de Gustav Holst, un dels compositors britànics més peculiars de la història de la música. Abans, però, també sonarà Zenith; una obra que l’AMCV ha encarregat al jove compositor català Marc Migó i que s’estrenarà mundialment la nit del 29 de juny.

La veu que guiarà el públic per aquest viatge serà la de la poeta local Sònia Moya, una referent de l’escena literària de Catalunya. En l’habitual propòsit de potenciar el talent local, l’AMCV li ha encarregat la composició de nou poemes que ella mateixa recitarà, en directe, entre peça i peça d’Un Castell Còsmic. Res millor que la paraula declamada per embastar un espectacle d’esperit tan transcendental com aquest.

L’últim concert amb Delgado al capdavant de la Banda

Un Castell Còsmic també serà la darrera oportunitat per veure la directora Irene Delgado Jiménez aixecant la batuta a Cerdanyola després de 2 temporades al capdavant de la direcció artística de la Banda de l’entitat. Delgado ha estat acceptada a un prestigiós Màster de Direcció d’Orquestra a Viena, on es traslladarà la temporada vinent.

Entrades a la venda el 4 de juny

Les localitats d”Un Castell Còsmic’ ha sortit a la venda dilluns 4 de juny a les 17:00 i, com ja és habitual, tindran un cost de 10, 15 i 20 euros. Les 1.000 localitats estaran disponibles a l’Ateneu de Cerdanyola, les perfumeries Ópalo i la floristeria Casamitjana.

Show More

Related Articles

Back to top button