Notícies

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès presenta «Nadal a ritme de swing»

El 23 de desembre l'Ateneu de Cerdanyola viurà una nit màgica amb l'AMCV

En aquesta època màgica de l’any, la música pren un toc especial amb la sonoritat típica de les nadales i els valsos més famosos del concert de cap d’any. En aquesta ocasió, la banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès donarà un toc de swing amb un repertori ple de clàssics de Nadal com ara l’«All I Want for Christmas Is You» de Mariah Carey.

L’AMCV convida el públic a deixar-se portar pel ritme contagiós del swing amb la Banda i la Coral de l’AMCV a l’Ateneu de Cerdanyola i a deixar-se embruixar per la fusió de melodies nadalenques amb els ritmes vibrants del swing al més pur estil de Michael Bublé. La música, en aquest estil tan característic, portarà el públic a gaudir d’una atmosfera festiva plena d’energia positiva. A més, com cada any, l’AMCV col·labora amb la campanya «Una nit d’il·lusió» de l’Ajuntament de Cerdanyola recollint joguines i llibres nous.

El concert de Nadal de la Banda i la Coral de l’AMCV es durà a terme el dissabte 23 de desembre de 2023 a les 19.00 hores a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Les entrades ja es poden adquirir al web www.amcv.cat a un preu de 5 € l’entrada.

Show More

Related Articles

Back to top button