Notícies

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès presenta «Música de la Petita Pantalla»

El 16 de març oferiran un concert basat en el repertori del darrer concert «Un Castell de Videojocs»

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) anuncia el seu Concert de Primavera, titulat «Música de la Petita Pantalla», que tindrà lloc el 16 de març a les 19:00 hores a l’Ateneu Municipal de Cerdanyola. Aquest serà el primer concert de l’AMCV del 2024; un any molt especial per a l’entitat, ja que celebren el 25è aniversari de la Banda i el 20è aniversari de la Coral.

En aquesta ocasió, la Banda i la Coral de l’AMCV s’endinsaran en el fascinant món de la música dels videojocs, recuperant així l’esperit de l’últim Concert al Castell de Sant Marçal, «Un Castell de Videojocs». Sota la direcció del director musical Raúl Lacilla i Manel Cubeles, l’AMCV presentarà un repertori curosament seleccionat d’obres que destaquen la vàlua i la riquesa d’aquest gènere musical tan desconegut pel gran públic. «Música de la Petita Pantalla» té com a objectiu apropar el públic a aquest gènere més desconegut per a demostrar que la música dels videojocs no només acompanya l’acció a la pantalla sinó que també posseeix una bellesa i una profunditat que mereixen ser apreciades per si mateixes. Des de melodies èpiques fins a peces atmosfèriques, el concert oferirà una experiència musical única que captivarà joves i adults per igual.

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès convida tots els amants de la música i els videojocs, així com el públic en general, a unir-se a aquesta vetllada plena de nostàlgia, emoció i descobriment. El concert s’emmarca dins la iniciativa “Cap Butaca Buida”, a la qual s’ha sumat l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Podeu adquirir les entrades a un preu de 5€ al web de l’entitat (www.amcv.cat) a partir del 16 de febrer de 2024, i també a la taquilla de l’Ateneu Municipal de Cerdanyola des d’1 hora abans del concert.

Per a més informació, podeu enviar un correu a info@amcv.cat o contactar per telèfon al 616 806 694 (Edu).

Show More

Related Articles

Back to top button