ConvocatòriesNotícies

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès cerca director de la Banda

El concurs s'ha obert el dia 1 d'octubre de 2019. Es rebran candidatures fins al dia 15 de desembre

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès ha iniciat un procés de selecció per a la direcció de la seva Banda, una formació que celebra el seu 20è aniversari en plena forma aquest 2019. La nova direcció que sorgeixi d’aquest procés de selecció prendrà el relleu a l’actual director a finals de la temporada 2019-20. L’objectiu de l’entitat és treballar el relleu de forma pausada i anunciar la nova direcció durant el mes d’abril de 2020.

Les dates i les bases del procés de selecció, així com el resum de condicions de la plaça que s’ofereix, es troben fent clic aquí.

Les candidatures s’han d’enviar a aquesta adreça electrònica: agrupaciomusicalcerdanyola@gmail.com

El director de la banda de música de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès s’encarregarà de projectes consolidats com el concert al Castell de Sant Marçal, tot un referent que a l’inici de l’estiu que aplega milers d’espectadors i que any rere any ha apostat per idees escèniques innovadores. A més la banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès duu a terme diferents sortides arreu del país i col·labora amb el projecte d’internacionalització de la cultura popular catalana, un compromís de la Federació Catalana de Societats Musicals.

La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès es va fundar l’any 1999 amb la voluntat d’omplir un espai a la ciutat i de gaudir, compartir i difondre la música simfònica a través de tots els estils. És una formació on conviuen entre 50 i 60 joves intèrprets amateurs, estudiants i professionals acostumats als grans reptes i que veuen en la Banda no només un lloc on fer música, també un espai on relacionar-se i formar-se com a músics.

El concurs s’ha obert el dia 1 d’octubre de 2019. Es rebran candidatures fins al dia 15 de desembre.

Show More

Related Articles

Back to top button