Notícies

L’Agrupació Musical de Cerdanyola de Vallès presenta «Drama i comèdia»

Un concert per a experimentar un viatge emocional a través de la música amb la Banda i la Coral de l’AMCV a l’Ateneu de Cerdanyola

La música té el poder de despertar una àmplia gamma d’emocions, des de la profunda melancolia fins a l’alegria desbordant. En el concert de Santa Cecília d’aquest any, l’Agrupació Musical de Cerdanyola de Vallès convida a tothom a explorar el dramàtic i commovedor món de les emocions que la música pot evocar.

Amb l’espectacle «Drama i comèdia», el públic assistent podrà acompanyar la banda en un viatge musical a través de composicions que el portaran a sentir tota mena d’emocions i sensacions. Es podrà experimentar com la música pot pintar paisatges emocionals vívids i com els sons poden transmetre sentiments que van des de la tristesa més profunda fins al riure incontenible.

El concert de Santa Cecília de l’Agrupació Musical de Cerdanyola de Vallès es durà a terme el dissabte 25 de novembre de 2023 a les 19.00 hores a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Les entrades ja es poden adquirir al  web www.amcv.cat. Per a aquest concert l’aportació és voluntària i es farà a través de la taquilla inversa al final del concert.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a info@amcv.cat o contactar per telèfon al 618 647 264 (Carlo).

Show More

Related Articles

Back to top button