Notícies

L’Agrupació Musical de Camarles oferirà un concert dins la Universitat Catalana d’Estiu

Amb la direcció d'Enric Benito Fuster, la banda oferirà un concert gratuït que oferirà una bona mostra d'estils

Dissabte 18 de agost, a les 21h, l’Agrupació Musical de Camarles oferirà un concert a una de les sales d’activitats de gran format del Liceu Charles Renouvier, on té lloc la 50a edició de la Universitat Catalana d’Estiu del 16 al 23 d’agost de 2018.

Amb la direcció d’Enric Benito Fuster, la banda oferirà un concert gratuït que oferirà una bona mostra d’estils, des del pasdoble fester interpretat en les festes de moros i cristians, L’entrà, de Cristòbal Mora Santos), fragments de la simfonia del Nou Món d’Antonin Dvorak, i també algunes sardanes arranjades per a banda, com Bona festa, de Josep Vicens i Juli, La puntaire, de Joan Badosa i Compte, o La Santa Espina, la sardana d’Àngel Guimerà amb música d’Enric Morera. Sense oblidar, entre altres pasdobles tan coneguts com Amaparito Roca, de Jaume Teixidor i Dalmau o un espai per a la cançó popular del Carrilet, de l’obra El Carrilet de la Cava, una cançó esdevinguda en un himne de lluita del moviment social de protesta de les Terres de l’Ebre contra el Pla Hidrològic Nacional i altres esdeveniments reivindicatius. Però l’Agrupació Musical de Camarles s’atreveix amb tot i oferirà també una versió arranjada del Final Countdown, de la banda sueca de rock dur Europe.

L’Agrupació Musical de Camarles és una banda jove, l’any passat va celebrar el 20è aniversari. Des dels seus inicis ha apropat la música al poble de Camarles, amb la banda i amb el sosteniment de l’escola de música. Actualment l’Agrupació Musical de Camarles compta amb uns 40 músics actius en plantilla tots ells dirigits pel nostre director, l’Eric Benito Fuster i presidits per en Carme Martínez Carles

Show More

Related Articles

Back to top button