Notícies

La Valenciana ofereix un concert simfònic dins el Cicle Cultura Popular als Ateneus

La Valenciana, Societat Musical del País Valencià a Barcelona oferirà diumenge 7 de novembre Foment Hortenc, a les 12h

La Valenciana, Societat Musical del País Valencià a Barcelona oferirà diumenge 7 de novembre Foment Hortenc, a les 12h del migdia, un concert simfònic que mostrarà la força d’una formació que té l’objectiu de traslladar la música del País Valencià a Barcelona, a través dels seus membres, molts d’ells valencians que viuen a Barcelona i voltants.

El concert comptarà amb l’intimisme del poema simfònic Cançons de mare, de Rafael Talens Pelló que busca la seva inspiració amb temes folklòrics de Cullera i la comarca de la Ribera Baixa, així com l’obra Sethtzar lo blanch, de Vicent Perez, Coleto, qui també es el director de la formació, i que amb aquesta composició va obtenir el 1r premi “ex aequo” al 2n Concurs de Composició de Música Festera d’Agost. L’obra està dedicada a la memòria de Cèsar Porta “Pelosa”, membre de la Filà Templaris d’Albaida, qui va faltar a l’octubre de 2018.

Entre d’altres, el concert oferirà la Marxa del Centenari d’Armando Blanquer Ponsoda, escrita amb motiu del Centenari de la Música Festera d’Alcoi a l’any 1982 o el pasdoble La Lira de Quatretonda.

El concert simfònic  de ‘La Valenciana’ al Foment Hortenc del diumenge 7 de novembre a les 12h és de taquilla inversa, tot i que les entrades per tal de garantir el control d’aforaments cal reservar-les al següent web, fent clic aquí.

El Cicle Cultura Popular als Ateneus és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Show More

Related Articles

Back to top button