Notícies

‘La Valenciana’, més forta que mai, omplirà el Casal Catòlic de Sant Andreu de música festera

El concert tindrà lloc diumenge 17 d’octubre a les 18h dins del cicle Cultura Popular als Ateneus

Si La Valenciana, Societat Musical del País Valencià a Barcelona, va néixer -el 2016- amb la voluntat de ser la referència dels músics valencians residents a Barcelona i els seus voltants, el concert del diumenge 17 d’octubre a les 18h al Casal Catòlic de Sant Andreu, escenifica a la perfecció el desig de la banda de traslladar-nos la música festera valenciana.

El concert comptarà amb una marxa mora Wahabitas, d’Enric Canet Todolí, la marxa cristiana Xamarcai, de Francisco Valor Llorens. El concert també tindrà espai per a l’intimisme amb el poema simfònic Cançons de mare, de Rafael Talens Pelló que busca la seva inspiració amb temes folklòrics de Cullera i la comarca de la Ribera Baixa, entre d’altres composicions com el Danzón n.2 d’Arturo Márquez, una ora que combina ritmes populars i música mexicana de concert.

La Banda ‘La Valenciana’ es troba en un moment dolç, té diversos concerts programats, entre ells la seva participació al 20è Festival de Bandes de Catalunya, que tindrà lloc el 21 de novembre a L’Auditori de Barcelona. “Hem vist com després dels pitjors mesos de la pandèmia hem experimentat un augment de músics, cosa que ens fa estar satisfets del projecte i de la seva implantació”, explica Verònica Garcia, presidenta i músic de la ‘La Valenciana’.

El concert de música festera – i molt més, afegiríem- de ‘La Valenciana’ al Casal Catòlic de Sant Andreu del diumenge 17 d’octubre a les 18h és de taquilla inversa, tot i que les entrades per tal de garantir el control d’aforaments cal reservar-les al següent web, fent clic aquí.

El Cicle Cultura Popular als Ateneus és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Show More

Related Articles

Back to top button