Notícies

La Valenciana dedica el seu concert d’estiu a la memòria de Carlos Blazquez

La banda oferirà diumenge 16 de juny a les 11:30h al Jardí dels Drets Humans, al barri de la Marina-Zona Franca de Barcelona.

La Societat Musical del País Valencià a Barcelona, La Valenciana, a principis del juliol passat va rebre la notícia de la mort d’un company. De sobte, amb poc més de vint anys, Carlos Blazquez, músic percussionista ja no intervindria més en el whatsapp de grup, ja no el veurien a cap més assaig, ja no compartirien els nervis, confidències i satisfaccions de les actuacions en directe. Com a homenatge, la banda La Valenciana, li dedica el Concert d’Estiu que ofereix diumenge 16 de juny a les 11:30h al jardí dels Drets Humans (barri de la Marina-Zona Franca).

Blazquez va faltar ara farà quasi un any, precisament feia poques setmanes que el músic havia participat al Concert d’Estiu, que la banda va celebrar a un altre parc del mateix districte. La data i l’espai adquireixen un significat emotiu en un concert que els seus companys de La Valenciana han preparat amb un particular esforç i emoció. Dirigida per Joan Miquel Ripoll, la banda interpretarà composicions com L’Alqueria del riu ebri, d’Àngela Gómez, Somni de Manel Saderra, i música més descriptiva com la banda sonora de Pearl Harbor de Hans Zimmer o, entre d’altres, un medley de Coldplay, arranjat per Bert Appermont.

El concert, a l’aire lliure i per al qual no cal cap reserva prèvia, se celebrarà en el Jardí dels Drets Humans, un parc d’una part de Barcelona poc coneguda, però que en una ciutat que pateix els efectes d’una massificació terrible, esdevé un oasi a descobrir, a més de ser un espai que presenta una bona acústica. El concert és benèfic amb taquilla inversa, i tots els beneficis seran per l’associació Músicos por la salud.

Show More

Related Articles

Back to top button