Notícies

La Unió Musical del Bages ofereix a Navarcles el seu concert de primavera

El concert tindrà lloc diumenge 18 d’abril a les 18h al Teatre -Auditori Agustí Soler i Mas

La Unió Musical del Bages oferirà el segon concert d’aquest 2021, després del concert de Cap d’Any celebrat l’1 de gener al Teatre Kursaal de Manresa, en el qual mantenir l’activitat ja és sinònim d’èxit. “Portem assajant diversos cap de setmana seguits i els músics estan molt engrescats, tenim les dificultats de la pandèmia com per exemple que de vegades ens falten alguns joves, que han hagut de confinar les seves classes i no poden assistir als assajos; però el grup no es desmoralitza”, explica Josep Maria Sala.

El concert del diumenge 18 d’abril a les 18h al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles oferirà des de música descriptiva per a banda, amb obres de Jacob de Haan com Ross Roy, Cassiopeia de Carlos Marques, entre d’altres, així com diverses versions de rock i música pop: el Twist and Shout dels Beatles, el God Save the Queen dels Queen o l’Uprising dels Muse. En definitiva, els grans noms de la música per a banda, així com les versions dels grups de pop i rock que han deixat més empremta es podran gaudir al concert de primavera de la Unió Musical del Bages.

“En un any normal ja portaríem quatre o cinc concerts, més els habituals passacarrers de Carnestoltes; l’any 2019 estàvem en un moment dolç de l’agrupació, ja que vam fer 15 actuacions més diverses cercaviles”, rememora Sala, “ però per sort el compromís dels músics segueix intacte i les ganes de fer música també”.

Les entrades per al proper concert de la Unió Musical del Bages a Navarcles del proper diumenge 18 d’abril es poden adquirir al web fila 12, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button