Notícies

La Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta presenta la 28a edició del cicle Ciutat d’Amposta

El cos de la programació, la intencionalitat i valors de la Fila, les col·laboracions, fan possible que el projecte sigui vigent i sostenible en el temps, amb 28 anys de trajectòria.

La capital del Montsià acull des de dissabte 15 d’octubre el cicle Ciutat d’Amposta, que consta de quatre actuacions musicals que busquen el delit del públic. Aquest ocupa tot el mes d’octubre i clourà el segon cap de setmana de novembre.
Els actes es presenten al capvespre dels caps de setmana i el seu cartell mostra diversitat de propostes i formats, combinant nous projectes així com músics consolidats.

L’obertura del cicle, demà dissabte 15, serà a càrrec d’Eduard Sanchiz que ens presentarà “Historias pequeñas“. Acompanyat per set músics del territori interpretarà les cançons inèdites fruit del seu recorregut i carrera professional. L’obra barreja les cançons d’autor amb el pop-rock, el jazz, el blues i el soul.

Dissabte 22, Noel Luna combinarà música i literatura, tot presentant el seu primer treball discogràfic. La posada en escena serà nombrosa, ja que per presentar “Noel Luna 2021″ ho farà acompanyat per nou músics: quartet de corda, guitarres, veus, baix, percussió i vent.

En la darrera edició del cicle, ja es va presentar un format que compartia música i vins. Amb la bona acollida de l’acte, aquest any es torna a apostar per un format similar. En aquesta ocasió serà de la mà de Llomillo i en especial del seu cantant Josep Borras, qui a part de la música també elabora els vins del Celler Mas de les Vinyes, amb DO Montsant. El guitarrista de la banda, Xavier Barberà generarà el binomi perfecte, preparant les propostes culinàries que acompanyaran el tast. De tots els concerts, aquest és l’únic que es farà a l’auditori municipal (EUSES).

El cicle Ciutat d’Amposta, acabarà el segon dissabte de novembre, transportant-nos al món del cinema amb la música de West Side Story. Laura Simó i Francesc Capella Trio, ens faran reviure i endinsar-nos en les escenes de la pel·lícula de 1961.

La Fila continua apostant pels músics locals amb propostes singulars pensades per a tots els públics, amb l’Auditori de La Unió Filharmònica d’Amposta com a escenari i nucli d’acció.
Per més informació sobre els horaris i l’adquisició d’entades podeu consultar Ebreticket, o bé, a la secretaria de la Fila.

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button