Notícies

La Lira Ampostina ofereix una 23a setmana cultural amb activitats diàries i gratuïtes

Durant la setmana el públic pot gaudir d'activitats de l'alumnat, els docents, i la banda i el cor de l'entitat

El proper divendres 23 d’abril, i fins diumenge 2 de maig, l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina, celebra la 23a Setmana cultural. Seran uns dies plens d’activitats per a l’alumnat del centre, i també hi haurà actes programats per al públic en general.

A la pàgina web de l’entitat es podrà consultar el programa d’actes, en el qual hi ha accés al formulari per reservar localitats per a cada un dels espectacles i activitats proposades

A causa de la COVID-19 tots els actes requereixen assignació prèvia de localitat, a més d’altres mesures com són el control de temperatura, la mascareta, la distància, el rentat de mans i la ventilació. Tots els actes es duran a terme al Teatre-Auditori de la Lira Ampostina.

La 23a Setmana Cultural arrenca el divendres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, amb un concert a les 20h de la banda de l’Escola i del conjunt de Grau professional. A partir d’aquí tot el cap de setmana i cada dia lectiu hi haurà activitats com ara el concert del cor de la Lira Ampostina (diumenge 25 d’abril de 2021 a les 12h del migdia), o el dimarts 27 d’abril, a les 20h, el concert de grups de cambra i el quintet de vent del professorat de la Lira. Així com activitats la resta de dies.

Les dues últimes activitats seran el concert el divendres 30 d’abril a les 20h de grups de cambra i l’audició per a l’aula de percussió i el tancament de la 23a setmana Cultural, diumenge 2 de maig a les 12h del migdia amb un concert de pasdobles a càrrec de la banda de música la Lira Ampostina.

Tots els concerts són d’entrada lliure, tot i cal inscriure-s’hi prèviament al web, tret del concert final, el del diumenge 2 de maig, que té una entrada de 5 €.

Tota la informació per a fer la reserva de localitats es pot trobar al següent enllaç, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button