Notícies

20é aniversari del cor de la Lira Ampostina

La Lira reviurà aquest dissabte els seus temes, membres, sons, intercanvis, records i en definitiva el viatge que ja fa 20 anys que dura.

Aquest cap de setmana el cor de la Lira Ampostina celebra el seu 20é aniversari amb un concert que relata el viatge dels darrers anys de la seva formació, els seus membres i simbologia social i les obres que els han acompanyat.
El concert tindrà lloc el 17 de desembre a l’Auditori Octavi Ruiz de la ciutat d’Amposta, escenari natiu de la formació.

El cor de la Lira ampostina començà el seu camí l’any 2002, amb la direcció ferma i constant de la Núria Francino. Aquesta trajectòria musical és indivisible del dia a dia de la ciutat d’Amposta, posant banda sonora a la Festa del Mercat, Santa Cecília o la festa major.

El recorregut del cor és ple de parades, reflex de la diversitat i l’intercanvi dels músics, projectes i entorns, amb els que ha conviscut la Lira Ampostina.

El repertori del concert del dia 17, vol rememorar i fer viure als espectadors aquests canvis de tendències i projectes que ha representat la Lira Ampostina.

L’òpera hi és present amb “Carmen” o “l’Elisir d’amore“, que ens recorden l’essència de les col·laboracions.
La música tradicional dels països catalans té una forta presència en el programa, interpretant”els tres tambors o “Ton pare no té nas”, recordant les interpretacions més recents, durant el 2021.

Finalment, també trobarem peces de Mistango, missa a Buenos aires, un dels projectes que els membres recorden amb més delit.

Per acabar de descobrir el magnífic repertori, i formar part d’aquest viatge de la Lira ampostina, us convidem a ser partícips del concert del dissabte 17 a l’auditori Octavi Ruiz d’Amposta, ciutat que els ha vist créixer i a la que encara li queda cor de la Lira Ampostina per molts anys.

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button