Notícies

La Fila torna a entusiasmar amb el Tribut a Sinatra

La Unió Filharmònica d’Amposta organitza regularment aquests "Tributs a... " amb la intenció d'oferir al públic la versatilitat d'un grup com és la banda de música

Nou-cents espectadors van poder gaudir divendres 7 i dissabte 8 de febrer de l’espectacle musical Tribut a Sinatra que la Unió Filharmònica d’Amposta va oferir al seu auditori. Les dues sessions van exhaurir la totalitat de les entrades, complint així totes les expectatives que s’havia fixat l’organització de l’esdeveniment.

L’espectacle, com en les dos edicions anteriors del “Tribut a…”, va tornar a entusiasmar a un públic que no va estalviar aplaudiments i elogis en escoltar Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, o New York New York i així fins als 23 temes que Carles Royo, director musical, va escollir del nombrós repertori que Frank Sinatra va interpretar al llarg de la seva exitosa carrera artística.

Les veus d’Anna Chiva, Sarah Waller, Eduard Sanchiz i Carles Calleja van estar acompanyades de la Banda de Música de la Unió Filharmònica i d’una big band, integrada per components de la mateixa formació ampostina i a la que s’hi van sumar Joan Miró, Miquel Àngel Zaragozá, Josep Jordà i Rafel Iniesta, músics que ja han col·laborat amb els dos tributs anteriors.

La Unió Filharmònica d’Amposta organitza regularment aquests “Tributs a… ” amb la intenció d’oferir al públic la versatilitat d’un grup com és la banda de música. L’any 2014 s’estrenava el primer dels tributs, fusionant rock i banda de música amb el Concert per a grup i orquestra simfònica de Deep Purple. El segon tribut va ser per al rock progressiu d’Alan Parsons Project. Va ser el gener de 2016 a l’auditori de la Fila i mesos després, a l’octubre, el tribut viatjava a Reus, al Teatre Fortuny, on es van oferir dues sessions de l’espectacle.

Galeria d’imatges de la Unió Filharmònica d’Amposta, fent clic aquí.

Tribut a Sinatra de la Fila

Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra
Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra Tribut a Sinatra
Show More

Related Articles

Back to top button