Notícies

La FCSM ofereix la segona sessió del taller en línea ‘Gestió de la propietat intel·lectual’ a càrrec d’Eva Faustino

L’advocada, experta en propietat intel·lectual, oferirà la formació, centrada en aspectes pràctics, dissabte 20 de març de 10h a 13h

Aquesta nova sessió del taller neix arran de la voluntat de la Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) de donar resposta a les preguntes que va suscitar a les diferents entitats assistents el taller  del proppassat 6 de març.

La sessió del 20 de març, en línía i gratuïta com la precedent, es basarà en aspectes pràctics i preguntes concretes que ajudaran a clarificar l’escenari de la gestió, entre d’altres, de conceptes derivats l’autoria i/o propietat intel·lectual de les obres musicals, drets sobre l’obra, drets sobre la producció i drets sobre la interpretació, en definitiva, dels drets derivats dels usos de la música.

L’assistència al curs és oberta al conjunt de les bandes membres de la Federació i de la resta de bandes del país, tant si van assistir a la primera part com si no.

Tots els interessats han d’escriure un correu a info@fcsm.cat indicant el nom de la societat musical, nom i cognoms de la persona que participarà en el taller, i un correu de contacte al qual se li farà arribar l’enllaç per a la connexió en línia.

Eva Faustino, especialista en propietat intel·lectual

El taller l’impartirà Eva Faustino, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i advocada; Consultora especialitzada en propietat intel·lectual; Directora Gerent de APECAT (Associació de Productors i Editors Discogràfics, Fonogràfics i Videogràfics Catalans); Màster en mediació civil i mercantil pel Campus ICAB. Postgrau en Transformació Digital per la Barcelona Management School, Universitat Pompeu Fabra.  Col·labora també en publicacions sobre Dret de Propietat Intel·lectual i Docent en màsters i postgraus diversos del sector cultural. A més, ocupa la secretaria de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Aquesta nova sessió del taller Gestió de la propietat intel·lectual. Aspectes pràctics del proper 20 de març de 2021 de 10h a 13h pretén aportar una formació de qualitat al conjunt de les bandes del país.

Show More

Related Articles

Back to top button