Notícies

La coral de l’Agrupació de Cerdanyola del Vallès torna als escenaris

La coral de l’AMCV actuarà dissabte 24 d’abril a les 18h a l’Esglèsia de Sant Martí de la ciutat

Amb l’actuació El primer concert: la Coral es retroba amb la ciutat un any després, la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) posa fi a un any i quatre mesos sense cantar en públic.

La formació, que a hores d’ara combina els assajos de virtuals i presencials amb totes les mesures de seguretat, espera amb delit aquest moment. El director Manel Cubeles ha triat un repertori que va com a anell al dit a la Coral de l’AMCV i que la farà brillar en el seu primer concert en temps de pandèmia.

La coral l’AMCV oferirà un recorregut per l’evolució de la polifonia vocal, des dels seus inicis i l’edat mitjana, fins a la música contemporània actual. La veu sempre ha estat un mitjà de comunicació i expressió molt important, i les diferents societats l’han fet seu sobretot per superar moments difícils de la vida.

Amb ànims de retre homenatge a la veu en el seu estadi més pur i al seu potencial transformador, la Coral de l’AMCV interpretarà el proper 24 d’abril música de compositors de tots els temps com Josquin Des Près, Tomàs Luis de Victoria, Mateu Fletxa el vell, Joan Cererols, J.S. Bach, W.A. Mozart, F. Liszt, Camille Saint Säens, Ola Gjeilo, entre d’altres.

El concert a l’església de Sant Martí de Cerdanyola, que tindrà lloc a les 18h, serà gratuït i d’entrada solidària. Només cal retirar les localitats que es vulguin a www.amcv.cat. L’entitat convida el públic a portar aliments i productes d’higiene personal per als més afectats per la crisi econòmica (en col·laboració amb Càrites).

Show More

Related Articles

Back to top button