Notícies

La Beat Band porta el seu jazz per a tothom al Centre Sant Pere Apòstol

L'actuació de la banda de l'Associació Musical Symphocat actua diumenge 2 d'octubre a les 20h

Dins del marc del Cicle de Cultura Popular als Ateneus, la Beat Band de l’Associació Musical Symphocat actua en el que serà el primer cap de setmana del cicle, i ho fa al Centre Sant Pere Apòstol, dissabte 2 d’octubre a les 20h, amb l’espectacle Jazz per a tothom.

“La banda porta uns anys presentant un programa on el jazz, el blues i el swing són molt importants, i per aquesta temporada, encara els volem potenciar més, ja que durant la pandèmia hem pogut arranjar per a banda algunes peces, potser no tan conegudes, però plenament vigents de Benny Goodman o Duke Ellington”, explica Gerard Mena, president de l’Associació Musical Symphocat i músic de la Symphocat. La Beat Band ja fa un temps que aposta per l’autogestió entre els músics i per ser un espai on aquests no només toquin unes peces, sinó que trobin un espai d’aprenentatge: “Molts d’aquests arranjaments els han fet els músics o el nostre director, el mestre Joan Vayreda“.

El repertori de l’espectacle Jazz per a tothom obre la franja de públic cap a un públic seguidor tant de la música de banda, com del jazz. “Oferim música moderna, jazz, blues i altres músiques que facin gaudir al públic, sigui en concerts de sala com el que oferirem al Centre Sant Pere Apòstol, com en concerts de festa major”, afegeix Gerard Mena, il·lusionat per la nova temporada del projecte que presideix, i que sempre busca afegir alguna composició que tot i beure de les seves influències musicals, els suposi un repte, com enguany és Spain, de Chick Corea, una al·legoria del Concierto de Aranjuez.

A més de l’obra de  Corea, el públic podrà escoltar -i els peus de ben segur es deixaran endur pel ritme- de cançons com It don’t mean a thing de Duke Ellington, Little Brown Jug/Pensylvania, o èxits com Sing, sing, sing de Louis Prima. L’espectacle, de taquilla inversa, cal reservar entrada, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button