Notícies

La Beat Band ofereix el concert de Nadal amb més swing

El concert se celebrarà dimarts 8 de desembre al Centre de Gràcia a les 19h

L’agrupació nascuda en el si de l’Associació Musical Symphocat ofereix un espectacle amb cançons nadalenques de compositors internacionals de música jazz i el swing. Així, al repertori s’escoltaran temes de Duke Ellington, Glenn Miller, Benny Miller i Willi Marz.

“Després de tot aquest temps per fi podem anunciar el nostre primer concert amb públic en directe i seguint totes les mesures de seguretat de la normativa vigent”, explica Gerard Mena, president de la Symphocat i oboista de Beat Band. Per fi, demostrant que la cultura és segura, públic i músics podran compartir una estona musical, emocionar-se plegats o deixar-se emportar per ritme del swing jazz d’una banda eminentment juvenil, dirigida per Joan Vayreda. La Beat Band tot i que treballa amb repertoris de tota mena, té predilecció pels grans temes musicals contemporanis.

El concert al Centre Instructiu i Moral de Gràcia serà gratuït, amb taquilla inversa, però cal reservar entrada a través del següent enllaç per tal de garantir l’aforament màxim de públic que indiquen les autoritats.

Show More

Related Articles

Back to top button