Notícies

La Banda Valenciana porta la música més representativa valenciana al Teatre de Sarrià

La Societat Musical del País Valencià a Barcelona - ‘La Valenciana’ oferirà el concert Miscelània divendres 11 de desembre al Teatre de Sarrià a les 20h.

Dins del marc del cicle Cultura Popular als Ateneus, la banda proposa un repertori de música original per a banda de compositors valencians contemporanis. El públic gaudirà dels gèneres més representatius de la música valenciana de banda: pas-dobles, música festera de moros i cristians i obres simfòniques.

El concert, gratuït amb taquilla inversa, tindrà una durada més curta de l’habitual per adaptar-se a les actuals circumstàncies, però oferirà una mostra de la millor música valenciana. Cal reservar entrada a través del següent enllaç per tal de garantir l’aforament màxim de públic que indiquen les autoritats.

La Societat Musical del País Valencià a Barcelona – ‘La Valenciana’, dirigida per Vicent Coleto, des del seu naixement, l’any 2016, ha col·laborat a enriquir el panorama de la ciutat amb una formació que s’inspira en la tradició de bandes valencianes i de les Terres de l’Ebre. La banda està estretament vinculada al col·lectiu Espai País Valencià i la Casa València a Barcelona.

Show More

Related Articles

Back to top button