Notícies

La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu i Malvats s’uneixen pels musicals

Els músics de la banda són joves que han acabat o estan en últims cursos de grau professional o superior i provenen de diferents escoles de Barcelona

La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu oferirà conjuntament amb la companyia Malvats de Teatre Musical l’espectacle Musicals que han fet història, diumenge 4 de febrer a les 12h a l’Auditori del col·legi ‘Els padres’ de Sant Andreu. L’espectacle uneix veus i instruments per interpretar els musicals més famosos i prestigiosos com ara Cats de Lloyd Webber, Els Miserables de Scönberg o el West Side Story de Leonard Bernstein.

L’espectacle musical que han fet història es va estrenar dijous 11 de gener al Sant Andreu Teatre i amb aquesta nova representació la banda Simfònica Manyanet Sant Andreu aposta, conjuntament amb Malvats, per un format dinàmic i àgil que homenatja els millors musicals.

D’entrada lliure, el concert, que tindrà lloc a l’auditori de l’escola ‘Els padres’, al carrer Pare Manyanet 7/9 del barri de Sant Andreu de Barcelona està organitzat per l’Associació Musical Andreuenca, de la qual depèn la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu, una associació sense ànim de lucre, que igual com la banda va néixer el gener de 2015.

Els músics de la banda són joves que han acabat o estan en últims cursos de grau professional o superior i provenen de diferents escoles de Barcelona: ESMUC, Conservatori Superior de Música del Liceu, CMMB, Escola Oriol Martorell i Taller de Músics. Han realitzat diverses actuacions en solitari o juntament amb altres entitats i institucions, com ara l’Institut del Teatre de Barcelona.

Show More

Related Articles

Back to top button