Notícies

La Banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu, a l’Associa’t a la Festa

El programa que oferirà la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu serà pensat per a tots els públics, amb obres de diferents estils i procedències, que fondran vigor i lirisme

La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu dilluns 25 de setembre, festiu a Barcelona, oferirà un concert dins del marc de l’Associa’t a la Festa, a l’escenari verd de Plaça Catalunya a les 19.15h.

El programa que oferirà la Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu serà pensat per a tots els públics, amb obres de diferents estils i procedències, que fondran vigor i lirisme. Amb la direcció de la fundadora de la banda, Antonia Luengo Sojo, la banda simfònica oferirà peces més clàssiques com Concerto d’amore de De Haan, així com peces populars, com la banda sonora de la pel·lícula Pirates del Carib o Grease.

La banda Simfònica Manyanet de Sant Andreu, forma part de l’entitat Musical Andreuenca, una associació sense ànim de lucre que va néixer el gener de 2015, igual com la banda. Els músics de la banda són joves que han acabat o estan en últims cursos de grau professional o superior i provenen de diferents escoles de Barcelona: ESMUC, Conservatori Superior de Música del Liceu, CMMB, Escola Oriol Martorell i Taller de Músics. Han realitzat diverses actuacions en solitari o juntament amb altres Entitats, com ara l’Institut del Teatre de Barcelona.

Show More

Related Articles

Back to top button