Notícies

La Banda Simfònica de Barcelona innovarà en un concert d’Any Nou ple d’optimisme i ritmes alegres

La banda oferirà el concert d’Any Nou als Lluïsos d’Horta diumenge 3 de gener a les 18h.

Antònia Luengo, directora de la Banda Simfònica de Barcelona (BSB), s’ha proposat que el públic gaudeixi d’un concert ple d’optimisme i alegria. És per aquest motiu que la directora ha decidit organitzar el concert en dues parts temàtiques, tot i que sense pausa. “Davant d’aquesta situació, el que necessita la gent és passar una bona estona i, a més, esperem donar-los un missatge d’esperança”, exposa Luengo sobre l’espectacle que tindrà lloc als Lluïsos d’Horta, diumenge 3 de gener a les 18h.

El concert, que s’emmarca dins del cicle Cultura Popular als Ateneus, comptarà amb una primera part dedicada a cançons que celebren la superació i l’esforç amb cançons tan emblemàtiques com One moment in time, cançó popularitzada per Whitney Houston per als Jocs Olímpics de Seül de 1988; així com la cançó Rolling in the deep d’Adele, que Luengo ha arranjat per a banda i que comptarà amb Oriol Berruezo com a solista. Pel que fa a la segona part el públic dels Lluïsos d’Horta no podran frenar les ganes de moure els peus amb el ritme de composicions com El cumbachero, una rumba guaracha, un gènere de fusió llatinoamericana, habitual de les orquestres de ball i on no falta en cap celebració.

L’espectacle també farà una picada d’ullet als habituals concerts d’Any Nou i Luengo cedirà la batuta a Erick Hans Brachowicz, clarinetista de la BSB, per dirigir un vals on els músics de la banda Raúl Castro al trombó i Carles Seara a la trompeta tindran un paper destacat. “És un concert on, en general, la percussió tindrà molta importància”, afegeix Luengo.

Els interessats en assistir al concert, gratuït amb taquilla inversa, poden reservar entrada a través del següent enllaç per tal de garantir l’aforament màxim de públic que indiquen les autoritats. Si bé la descripció indica que serà un concert ple de valsos i polques, la BSB innova i promet un Concert d’Any Nou que ofereixi al públic optimisme i alegria per al 2021.

Show More

Related Articles

Back to top button