Notícies

La Banda Municipal de Música d’Alcanar oferirà un concert de Santa Cecília dedicat al cinema

Un concert dedicat a bandes sonores premiades amb un Oscar, que comptarà també amb els petits cantaires de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar

Dissabte 24 de novembre a les 19.30h al Centre Cívic d’Alcanar (C/ Ramon i Cajal, 45) la Banda Municipal de Música d’Alcanar celebrarà la Festa de Santa Cecília, patrona dels músics amb un concert dedicat a bandes sonores premiades amb un Oscar. El concert comptarà també amb els petits cantaires de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar.

S’interpretaran cançons de la banda sonora de la pel·lícula El Rei Lleó a càrrec de la Banda Juvenil de l’EMMA, i una segona part de la Banda Municipal de Música d’Alcanar amb cançons de pel·lícules com La Vida es Bella, ET, Lawrence d’Aràbia, entre d’altres. Al llarg del cap de setmana hi haurà diferents activitats com un engalanat dels balcons el dijous 22 de novembre, o una cercavila (16h) dels alumnes de l’EMMA per les Cases d’Alcanar i un a les 17h pels carrers d’Alcanar, previ al concert.

Pel que fa al diumenge a les 8h es durà a terme l’habitual diana pels carrers d’Alcanar, a les 8h del matí, així com la Santa Missa en honor a Santa Cecília a l’Església Parroquial de Sant Miquel, entre d’altres activitats.

Podeu llegir el programa complet fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button