Notícies

La Banda Municipal de Barcelona obre la XV edició del Certamen Internacional “Vila de la Sénia”

El 25 de març la banda barcelonina actuarà a les 18h a la Casa de Cultura de la Sénia, amb entrada lliure i gratuïta.

Dirigida pel mestre José Miguel Romero, la Banda Municipal de Barcelona iniciarà dissabte 25 de març la XV del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de la Sénia”, que aposta novament per una edició amb un format no competitiu on participaran tres formacions musicals de prestigi internacional, on cadascuna oferirà un repertori musical lliure.

Després del concert del dissabte, prendrà el relleu l’Orquestra de Vents de Freiburg, d’Alemanya, en una actuació el 22 d’abril a les 18h, sota la direcció del compositor i director Miguel Etchegoncelay. Finalment, el certamen clourà el dissabte 29 d’abril a les 18h amb l’actuació de la Banda Simfònica Portuguesa, dirigida pel seu director Jordi Francès. Aquestes actuacions també se celebraran a la Casa de Cultura de la Sénia amb entrada lliure i gratuïta

Les xerrades, un complement a la música

A més de les actuacions, en el marc del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de la Sénia”, l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, l’Agrupació Musical Senienca, ha programat dues conferències per al matí del dissabte 22 d’abril. De bon matí, a les 9:30h José Suñer-Oriola el director i compositor parlarà del procés creatiu, les fonts d’inspiració els recursos i els condicionants en la xerrada El meravellós món de la Banda Simfònica.

Després d’una pausa – cafè els compositors i directors Miguel Etchegoncelay i Enrique Hernandis, els dos membres de la World Association for Symphonic Bands and Ensembles (WASBE) oferiran un recorregut pels 40 anys de l’Associació Mundial de Bandes i Ensembles (WASBE).

Les xerrades tindran lloc al Centre Obrer de La Sénia.

El XV Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia, organitzat per l’Agrupació Musical Senienca, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de la Sénia, la Diputació de Tarragona, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Cultura.

Show More

Related Articles

Back to top button