Notícies

La Banda Municipal de Barcelona actua a l’Auditori Octavi Ruiz

Dirigida per Ximo Tarin, l’actuació del dissabte 24 de febrer s’emmarca dins del cicle Amposta de Banda a Banda

La 23a edició del cicle Amposta de Banda a Banda ofereix dissabte 24 de febrer a les 18:30h l’actuació de la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Ximo Tarín, a l’Auditori Octavi Ruiz d’Amposta (Avgda. Santa Bàrbara, 35).

Després de passar pels escenaris de l’Auditori situat a la seu de la Lira Ampostina la Banda de l’Agrupació Musical Canareva, el passat 3 de febrer, la Banda Municipal de Barcelona se suma al cicle que enguany l’han protagonitzat bandes catalanes. L’actuació del 24 de febrer mantindrà un sabor català, amb una segona part marcada per grans compositors com Eduard Toldrà, entre d’altres.

Un repertori variat i coherent

La Banda Municipal de Barcelona oferirà una primera part en la qual interpretaran les cinc danses de l’obra Symphonic Dances de Clifton Williams. Serà a la segona part quan les sonoritats de compositors catalans ompliran l’Auditori Octavi Ruiz. La sardana Empúries i La maledicció del Compte Arnau, ambdues d’Eduard Toldrà, obriran una segona part amb obres d’Enric Canals i Joaquim Serra.

Els interessats en assistir al concert poden adquirir les entrades al preu de 5,00 €, fent clic aquí, o a la secretaria de la Societat.

El concert de la Banda Municipal de Barcelona dins del cicle Amposta de Banda a Banda compta amb la coorganització de la Federació Catalana de Societats Musicals, i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.

El cicle Amposta de Banda a Banda encara tindrà una última cita, el 23 de març (20h a l’Auditori Octavi Ruiz) amb la Banda Simfònica de la Lira Ampostina, entitat organitzadora del cicle.

Show More

Related Articles

Back to top button