Notícies

La Banda de Tortosa commemora el seu 75e aniversari en un concert per Santa Cecília

La Banda oferirà un concert en el qual participaran antics directors, i on es podrà gaudir d’algunes de les obres més representatives interpretades al llarg de tots aquests anys de trajectòria

La Banda Municipal de Tortosa ofereix el seu concert en honor a Santa Cecília, patrona de la música, el dissabte 25 de novembre a les 18h, al Teatre Auditori Felip Pedrell, de Tortosa. El concert s’emmarca dins de la celebració dels seus 75 anys d’història.

La Banda oferirà un concert en el qual participaran antics directors, i on es podrà gaudir d’algunes de les obres més representatives interpretades al llarg de tots aquests anys de trajectòria. “Serà un repàs a la música i les imatges de 75 anys d’història i, a la vegada, un homenatge a totes aquelles persones que han format part d’aquesta institució”, expliquen des de la banda.

Algunes de les composicions que interpretaran són Ateneo Musical, Katiuska, En un mercado persa, Coppelia, Lawrence de Arabia, Jesus Christ Superstar, Celebration Fanfare, etc.

Show More

Related Articles

Back to top button