Notícies

La Banda de Tarragona oferirà un concert amb Mocedades

El concert aplegarà les sensibilitats de diverses generacions, des dels músics més joves de la BUMT a pares i avis que al llarg dels anys han cantat les cançons del grup melòdic

El Concert Mocedades Sinfónico agruparà a l’escenari els membres de l’històric grup Mocedades amb la banda Unió Musical de Tarragona, dissabte 10 de març a les 20h al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El concert aplegarà les sensibilitats de diverses generacions, des dels músics més joves de la BUMT a pares i avis que al llarg dels anys han cantat les cançons del grup melòdic amb capacitat innata per convertir en himnes instantantis les seves composicions.

El concert s’emmarca dins la gira Mocedades Sinfònico que la banda, de la qual hi ha membres originaris de la formació i d’altres noves incorporacions, ha presentat arreu de l’Estat espanyol i països com Mèxic, Equador, Xile, Uruguai i Colòmbia. El format del recital adapta per a banda simfònica els seus grans èxits. Les entrades, a un preu de 27,25€ es poden comprar a El Corte Inglés i a través del seu web també. També es podran adquirir el mateix dissabte 10 de març a la taquilla del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, a partir de les 19h.

Show More

Related Articles

Back to top button