Notícies

La Banda de Música Vila de Falset compleix 50 anys i ho celebra amb un concert «A Tempo!»

En el transcurs de la celebració s'homenatjarà als músics fundadors de la banda i s'interpretaran algunes obres que han format part de la història d'aquesta agrupació musical.

El teatre l’Artesana de Falset acollirà el proper divendres 5 de gener a les 17.30 hores el primer dels actes de celebració del 50è aniversari de la Banda de Música Vila de Falset. Sota el nom «A Tempo!» l’entitat vol celebrar aquest aniversari tan especial amb aquest concert en un dia tan assenyalat com la Nit de Reis. I precisament s’ha escollit aquesta data perquè fou la Nit de Reis de l’any 1974 quan un grup de 19 músics falsetans van crear la banda i van sortir al carrer per acompanyar la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. A partir d’aquell moment, i durant 50 anys, la Banda Vila de Falset ha realitzat centenars d’actuacions a poblacions del territori català, estatal i internacional, portant la cultura catalana i el nom de Falset i del Priorat arreu.

Amb aquest acte, l’Associació Musical Vila de Falset donarà el tret de sortida a un any ple d’activitats i de música, entre les quals cal destacar l’actuació que durà a terme la banda a l’Auditori de Barcelona, prevista per al 7 de juliol en el marc del XXIII Festival de Bandes de Música de Catalunya, organitzat per la Federació Catalana de Societats Musicals.

Per a més informació podeu contactar amb l’Adela Margalef, presidenta de l’Associació Musical Vila de Falset, al telèfon 646 71 31 15. També podeu visitar el web de l’entitat: www.associaciomusicalfalset.com

Show More

Related Articles

Back to top button