Notícies

La Banda de l’Escola Municipal i la Banda Municipal d’Alcanar es retroben amb Santa Cecília

La recuperació de diversos actes de lleure i culturals culminarà amb el concert dissabte 27 de novembre al Centre Cívic d’Alcanar

No en podem dir normalitat, tampoc s’hi escau nova normalitat ni sinònims: la pandèmia continua, però amb precaució, la Banda de l’Escola Municipal de Música i la Banda Municipal d’Alcanar recuperen la celebració de Santa Cecília. Dissabte, a les Cases d’Alcanar tindrà lloc una cercavila (16h), que seguirà a les 17h pels carrers d’Alcanar, amb la recollida dels nous músics.

Aquest serà el tastet per al concert que tindrà lloc al Centre Cívic d’Alcanar, a les 19:30h. Al mateix centre cívic i des de l’obertura de portes els assistents podran gaudir de l’exposició de dibuixos finalistes i guanyadors del concurs de dibuix de Santa Cecília, realitzats pels alumnes de l’Escola Joan Baptista Serra.

El concert comptarà amb una primera part interpretada per la Banda de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA) amb les peces Clarinet Calypso, de Philip Sparke, i El Brindis de Ferrer Ferran. La segona part la Banda Municipal de Música d’Alcanar, dirigida per Pascual Arnau Beltran, oferirà un concert amb un repertori que va de la solemnitat del Tannhäuser de Wagner, fins a un recopilatori del film La La Land o un recorregut per èxits llatins com Tequila o Oye cómo va; per arribar a l’Himne a Santa Cecília, de Ramon Monfort i l’Himne a Alcanar de José Quiles Simón amb lletra d’Alfons Martínez-Aguado, que interpretaran els alumnes de cant de l’EMMA.

I diumenge matinar al so de banda

L’endemà 28 de novembre a les 8h del matí l’habitual diana recollirà els nous músics, que s’incorporen a la Banda, un total de quinze intèrprets que han treballat molt per arribar fins a la Banda Municipal d’Alcanar.

Després de la Santa Missa en honor a Santa Cecília (09.45h) a l’església Parroquial Sant Miquel i del dinar de germanor, la banda projectarà a les 16h una pel·lícula que recull la seva història musical.

Show More

Related Articles

Back to top button