Notícies

La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès busca director/a musical titular

La presa possessió del càrrec serà a partir de la temporada 2020-2021

El nou director/a de la banda s’encarregarà de la direcció dels assajos setmanals, les proves deso, actuacions i altres activitats musicals de la formació (concerts, passacarrers i caps de setmana de treball).

Cal destacar que la Banda, juntament amb la Direcció Musical de la Coral i la junta directiva de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, produeix espectacles esperats per la ciutadania de Cerdanyola del Vallès, com el concert al Castell de Sant Marçal que obre la temporada estiuenca i sempre ha destacat per propostes fresques i de gran riquesa musical, així com els habituals concerts de Nadal, Santa Cecília, entre d’altres.

La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès es va fundar l’any 1999 amb la voluntat d’omplir un espai a la ciutat i de gaudir, compartir i difondre la música simfònica a través de tots els estils. És una formació on conviuen entre 50 i 60 joves intèrprets amateurs, estudiants i professionals acostumats als grans
reptes i que veuen en la Banda no només un lloc on fer música, sinó també un espai on relacionar-se i formar-se com a músics.

L’entitat contempla un període de prova prèviament pactat amb tots/es els/les candidats/es del procés de selecció. Els interessats han d’enviar el seu CV a l’adreça de correu agrupacioagrupaciomusicalcerdanyola@gmail.com, es valorarà l’aportació de vídeos i/o documents sonors.

Els CV dels candidats es poden enviar abans del 15 de desembre del 2019 a les 23:59h, i al llarg del primer trimestre del 2020 es duran a terme les entrevistes i assajos-prova amb els candidats finalistes. El procés acabarà l’abril de 2020.

Pel que fa a la retribució i tipus de relació laboral: 6.000 euros anuals (10 o 12 pagues). Factura a través de cooperativa o com a treballador autònom.

Es valorarà que els candidats aportin joventut, projecció, vocació didàctica, implicació més enllà d’aspectes musicals, condició de graduat/da o estudiant en Direcció, intèrpret d’instrument (es valorarà especialment vent) i flexibilitat horària. També es valorarà l’experiència en direcció de corals.

Show More

Related Articles

Back to top button