NotíciesSense categoria

S’amplia el termini d’inscripció del curs de Direcció de Banda amb la Banda Municipal de Barcelona

Fins el 21 d'abril els alumnos es podran inscriure al curs dirigit per José R. Rafael Pascual-Vilaplana

L’Auditori de Barcelona i la Banda Municipal de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Societats Musicals, obren la convocatòria del tercer Curs de Direcció per a Banda de L’Auditori de Barcelona. Dirigit per José R. Pascual-Vilaplana, director titular de la Banda Municipal de Barcelona, el curs es desenvoluparà entre el 3 i el 7 de juliol.

S’acceptaran un màxim de 10 alumnes actius i també es permetrà que assisteixin alumnes oients, que formaran part de les classes teòriques i com a espectadors a les classes pràctiques. Les classes es desenvoluparan durant el matí i la tarda.

Els interessats en conèixer més sobre el Tercer Curs de Direcció de banda poden escriure a cursdirecciobandes@gmail.com.

Aquest any hi participarà com a  professors convidats que s’uniran a José R. Pascual-Vilaplana per dur a terme la tasca docent. El senyor Carlos Ramón, sotsdirector de la Banda Municipal de Barcelona, i  Salvador Brotons, director i compositor, ha escrit més de 150 obres, majoritàriament orquestrals i de cambra.

Els interessats poden inscriure’s fins al 21 d’abril, ja que des de l’organització ha donat una setmana extraordinària per acabar de completar els processos d’inscripció.

Descarrega les bases del Curs.

Show More

Related Articles

Back to top button