Notícies

Joan Conill, José Alberto Pina i Georges Moreau professors de la 6a edició del Curs de Direcció de Banda de La Sénia

L’Agrupació Musical Senienca obre la convocatòria per al Curs, que tindrà lloc del 22 al 26 de juliol de 2024

El VI Curs de Direcció de Banda, les classes teòriques de qual tindran lloc a l’Escola de Música i els assaigs amb la banda a la Casa de Cultura de la Sénia, comptarà amb un professorat de prestigi integrat per Joan Conill, José Alberto Pina i Georges Moreau. Les classes començaran dilluns 22 de juliol a les 17h amb la recepció dels participants, i de dimarts 23 a dijous 25 s’impartiran les classes teòriques i les pràctiques entre matí i tarda. Així, divendres 26 de juliol es durà a terme a les 19h el concert de clausura, després de les respectives classes matinals, a càrrec dels alumnes actius del curs.

El curs permet cursar-lo com a alumne actiu, de manera que els directors dirigiran l’Agrupació Musical Senienca seguint les indicacions i millores el professorat, o com a alumne oient, els quals en les classes teòriques participaran com un alumne més, i en les pràctiques, com a espectadors. El repertori que treballaran els alumnes actius presenta les següents obres: Flourish for wind band, de Ralph Vaughan Williams; A little concert suite, d’Alfred Reed; Greek folk song suite, de Franco Cesarini; The rise of the Quetzal, de Luciano Feliciani i The ambitious plan, de José Alberto Pina.

Pel que fa a les classes teòriques es tractaran des d’aspectes de tècnica de direcció, a d’altres que tractaran la didàctica d’un assaig, la programació, o el tarannà del director.

Els interessats han de fer la seva sol·licitud per correu abans del 15 de juliol a info@senienca.org. S’acceptarà un màxim de 12 alumnes actius, i no hi ha límit d’alumnes oients.

Per més informació, podeu descarregar el dossier amb la informació del VI Curs de Direcció de Banda, fent clic aquí: VI Curs de direcció de banda

Show More

Related Articles

Back to top button