Notícies

Frank Sinatra revisitat per la Unió Filharmònica d’Amposta

Cançons com Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, New York New York, i fins a una vintena, formen el programa del concert que la Societat Musical, que el director Carles Royo, ha preparat per al concert al públic que vulgui acompanyar-los

La banda afegeix a “La Veu” dins les seves experiències artístiques conegudes com a Tributs, que en altres temporades han arranjat el repertori de Deep Purple i d’Alan Parsons Project.

Així, els propers 7 i 8 de febrer a les 22h la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta representarà a l’Auditori de la societat (Carrer Miralles, 4-6, Amposta) el seu espectacle Tribut a Frank Sinatra, que repassarà els grans èxits del cantant estatunidenc.

Per al concert es compta, a part de la mateixa banda de música, amb la col·laboració d’un conjunt de cantants i músics, alguns dels quals ja hi han col·laborat en anteriors edicions dels tributs. Participaran els cantants Anna Chiva, Sarah Waller, Edu Sanchiz i Carlos Calleja. A la part instrumental, s’hi afegiran Miguel Angel Zaragoza (piano), Joan Miró (guitarra), Josep Jordà (percussió) i Rafel Iniesta (contrabaix), que participaran en la Big Band formada pels mateixos músics de la banda de música. Tots plegats oferiran tribut als grans èxits de Frank Sinatra, qui ha deixat una petjada tan important dins la música popular del segle XX.

Cançons com Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, New York New York, i fins a una vintena, formen el programa del concert que la Societat Musical, que el director Carles Royo, ha preparat per al concert al públic que vulgui acompanyar-los.

Des de l’any 2014, la Unió Filharmònica d’Amposta organitza regularment els “Tributs a… ” amb la intenció d’oferir al públic nous registres que permeten la versatilitat d’una banda de música. Aquests concerts tenen la voluntat d’apropar grans figures que han deixat una empremta en la música pop i el rock. El 2014 es va dedicar el tribut a Deep Purple i el 2016 a Alan Parsons Project. L’any 2017 el tribut no es va dur a terme atès que l’entitat va treballar intensament en tots els actes del seu centenari, i l’estrena d’un espectacle musical i dramatitzat, en el qual en 100 minuts es feia un repàs als esdeveniments més importants dels seus 100 anys d’història.

Les entrades, al preu de 12 €, es poden adquirir a les oficines de la societat i també en línia a www.ebreticket.cat . Els dies 7 i 8 de febrer a les 22h a l’Auditori de la seu de la Unió Filharmònica d’Amposta amb Tribut a Frank Sinatra, la societat revalida la seva aposta per un format musical que aconseguirà unir el so de la música de banda amb els grans clàssics que de Frank Sinatra, que mai no envelliran, perquè han passat a ser universals, siguin quines siguin les modes musicals.

Show More

Related Articles

Back to top button