Notícies

El Fem Banda de Lleida convida a les bandes per participar en l’edició del 2023

El XVIII Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida es durà a terme del 29 de juny al 2 de juliol de 2023

Les bandes interessades poden descarregar-se les bases i inscriure-s’hi fins al 15 de gener de 2023. Com és habitual el Fem Banda omple de música Lleida amb diversos concerts que tindran lloc, del 29 de juny al 2 de juliol de 2023, a espais a l’aire lliure de la ciutat – Plaça Paeria o Camps Elisis – i poblacions veïnes, on totes les entitats oferiran concerts públics.

Les bandes, a més del concert dins del marc del Festival, realitzaran una Gran Festa amb tots els participants, com a colofò final.

Requisits per inscriure-s’hi

Les bandes catalanes, estatals i d’arreu del món que estiguin interessades han d’enviar el currículum i una fotografia de la banda i fer efectiva la taxa d’inscripció, que en cas de no ser seleccionada pel comitè organitzador es retornarà.

El Festival, una iniciativa de la Banda Municipal de Lleida, posa a disposició de les bandes diversos mòduls de participació, en funció de la durada a la qual vulguin acollir-se les bandes, un cop hagin estat seleccionades. Detalls que es concretaran, així com repertoris i membres que es desplacen, entre d’altres, abans de l’1 de març, un cop el comitè ja hagi anunciat les bandes seleccionades per a participar en la XVIII edició del Fem Banda.

Les bandes interessades a participar en el XVIII Fem Banda Festival Internacional de Música de Lleida poden descarregar-se, les bases, fent clic aquí.

 

Show More

Related Articles

Back to top button