Notícies

La FCSM amfitriona de la XXIX edició de l’Assemblea General de la Confederació Espanyola de Societats Musicals

El cap de setmana del 16 al 18 de desembre reuneix a Barcelona als representats de les diferents federacions musicals d'Espanya.

La Confederació Espanyola de Societat Musicals (CESM) ha celebrat la XXIX Assemblea General, la segona de 2022, el 17 de desembre a Barcelona.

La Federació Catalana de Societats Musicals ha estat l’amfitriona d’aquesta edició on ha rebut a tots els representants de les diferents federacions musicals d’Espanya.

Aquesta jornada ha permès aprovar el pressupost de 2023 i renovar part de la Junta Directiva de la CESM. A més, durant el transcurs de l’assemblea, els assistents també han pogut gaudir de dues ponències. La primera d’elles sobre el camí cap a la digitalització de les entitats musicals a càrrec de l’empresa Glissandoo.

Després Maria Macarena Torres i Ana Isabel Poleo, presidenta i administrativa – respectivament – de la Federació Tiñerfeña de Bandes de Música han explicat la seva experiència amb la gestió compartida de llicències.

Rosa Maria Provencio, presidenta de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català -confederació de la cultura popular catalana-, ha estat l’encarregada de cloure l’acte amb una lloança de les societats musicals i també de la importància del reconeixement per part de la Unesco.

Rosa Maria Provencio ha clausurat la XXIX Assemblea General de la CESM
Rosa Maria Provencio ha clausurat la XXIX Assemblea General de la CESM

 

 

Tot i que l’Assemblea General ha estat l’eix principal d’aquesta trobada, la FCSM ha organitzat diverses activitats durant el cap de setmana pel goig dels assistents. Dissabte al matí s’ha visitat el Palau de la Música on tothom va poder descobrir un dels principals edificis del modernisme català. Per sorpresa de tots, durant la visita van gaudir d’un assaig en directe, que va fer més especial aquesta experiència.

Pel diumenge 18 de desembre tota l’expedició s’ha desplaçat fins a Tarragona, on han dut a terme una visita guiada de dues hores per la Tarragona romana, des de les muralla fins a l’amfiteatre. Per tancar aquest viatge, tots els assistents han degustat una paella al mític barri de El Serrallo.

Show More

Related Articles

Back to top button