Notícies

Estrenem dos enregistraments de concerts en motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural

Al canal de YouTube de la FCSM s'han publicat el concert de clausura del Fem Banda 2023 i el concert de les bandes de Palm Springs a Alcanar

Amb motiu de Dia de l’Associacionisme Cultural, designat per la Generalitat de Catalunya el 4 de juny, la Federació Catalana de Societats Musicals estrena al seu canal de YouTube les gravacions de dos concerts recents.

– El concert de clausura del 17è Festival Internacional de Bandes de Música “Fem Banda”, que es va celebrar 3 de juliol de 2023 a la ciutat de Lleida, a l’Auditori Enric Granados, i on va actuar una macrobanda formada pel conjunt de tres formacions: la Sociedade Musical e Recreativa Obidense de Portugal, la Socjeta Muzikali Santa Katarina de Malta i la Banda Municipal de Lleida. Per veure’l podeu fer clic aquí.

– El concert de les bandes de Palm Springs a l’Auditori José Antonio Valls Subirats d’Alcanar. Celebrat dimarts 2 d’abril a les 19:30h a l’Auditori d’Alcanar van actuar la Palm Springs Jazz Orchestra i la banda de música Spirit of the Sands Wind Ensemble. La Banda Juvenil de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar també va intervenir amb una petita mostra musical. A més, en la clausura les tres formacions van oferir dos temes conjunts.  Per veure’l podeu fer clic aquí.

Amb aquestes dues gravacions la FCSM aposta pel contingut de qualitat al seu canal de Youtube, a més de col·laborar amb els actes que al llarg dels dies precedents i posteriors al Dia de l’Associacionisme s’han dut a terme al llarg del país.

Show More

Related Articles

Back to top button