Concursos i premisConvocatòriesNotícies

Es convoca el XIX Festival Internacional “Fem Banda” de Lleida

El Festival Internacional de Bandes de Música es durà a terme del 5 al 7 de juliol de 2024

El ja consolidat Festival Internacional de Bandes de Música “Fem Banda” de Lleida, que arriba a la seva 19a edició, se celebrarà el primer cap de setmana de juliol del 2024.

Els esdeveniments relacionats amb el Festival de Bandes es duran a terme del 5 de juliol al 7 de juliol de 2024. L’altra vessant del festival, el Concurs de Bandes de Carrer (Street Bands), tindrà lloc el dissabte 6 de juliol de 2024.

El Festival es desenvoluparà en espais a l’aire lliure de la ciutat de Lleida i poblacions veïnes, on totes les entitats podran oferir concerts públics. Com a colofò, el diumenge 6 de juliol hi haurà una Gran Festa de cloenda amb tots els participants.

En aquesta edició, es concediran un primer premi de 3000 € i un segon premi de 2000 €. La data límit d’inscripció serà el 15 de gener de 2024.

Les bandes podran participar lliurement en el Festival, en el Concurs, o bé en ambdós esdeveniments. Les bandes participants en el Concurs de Bandes de Carrer (Street Bands) rebran per part de l’organització del Festival unes ajudes econòmiques de 1000 € en concepte de desplaçament. Les bandes participants en el Festival de Bandes que s’acolleixin al Mòdul A o Mòdul B i realitzin un o dos concerts en espais públics de localitats veïnes rebran un ajut econòmic en concepte de desplaçament de 3000 €.

Per a més informació, us deixem les bases del concus en català aquí: BasesFestival2024Catala-1.pdf

Per a inscriure-us al festival i per a consultar les bases en altres idiomes podeu anar al web del Festival: https://fembanda.com/inscriu-thi-fem-banda/

Show More

Related Articles

Back to top button