Notícies

El XXII Festival de Bandes de Música de Catalunya, aparador del talent musical de les Terres de l’Ebre

L'Auditori de Barcelona rebrà l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea i la Banda Municipal de Música de Tortosa

Diumenge 16 de juliol a les 18.30 hores a L’Auditori de Barcelona, el 22è Festival de Bandes oferirà una mostra del talent musical de dues bandes de les Terres de l’Ebre: l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea i la Banda Municipal de Música de Tortosa, les quals ens oferiran uns repertoris variats i plens d’emoció i virtuosisme.

Sota la batuta d’Àlex Rodríguez Belvís, l’Associació Musical Verge dels Prats de l’Aldea encetarà el festival amb el pasdoble María Teresa Lacruz d’Óscar Navarro, i tot seguit ens oferirà Spotlights, obra per a quartet de saxòfons i banda de Thomas Doss. Després gaudirem de Libertadores d’Óscar Navarro, un poema simfònic que s’inspira en el riu Amazones i en les figures de Simón Bolívar i José de San Martín, els llibertadors d’Amèrica del Sud. Finament, la banda clourà la seva actuació amb la tradicional sardana La Santa Espina d’Enric Morera.

La Banda de Música Municipal de Tortosa, dirigida per Juanjo Grau Castells, iniciarà la seva actuació amb el pasdoble Música y vinos de Manuel Morales Martínez. Tot seguit oferiran l’obra Flashing Winds de Jan Van der Roost, una peça amb ritmes i matisos vibrants que fan honor al seu nom i enlluerna l’espectador. La següent peça serà Meraki, una obra composada pel mateix director de la banda, Grau Castells, i que duu per nom una paraula grega que significa ‘fer una cosa amb amor i plaer’. Tot seguit, Music for a Solemnity de Jan de Haan, una partitura que combina melodies tradicionals amb ritmes moderns. Per a tancar el festival, la banda interpretarà l’arranjament de Toshio Mashima de la famosa peça At the Mambo Inn de George Benson, una obra que durà el so i el ritme del mambo en estat pur.

Els interessats poden adquirir entrades, fent clic aquí.

Show More

Related Articles

Back to top button